Virallinen reittikartta 2016

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

Toista kertaa juostava Perskindol Helsinki Street Run reitti on pitkälti sama kuin edellisvuonna, mutta maali muuttuu Olympiastadionin remontista johtuen Sonera Stadiumille.

Street Runin reitti on sama kuin Helsinki City Marathonin reitin toinen kierros. Street Run lähtee 45 minuuttia Helsinki City Marathonin lähdön jälkeen ja lähtöviiva sijaitsee perinteisesti Mäntymäentiellä Paavo Nurmen patsaan läheisyydessä. Ensimmäinen mäki tulee jo noin kilometrin kohdalla, kun noustaan Sonera Stadiumilta ja Auroran sillalle.

Ensimmäiset kilometrit ovat raskaimmat, sillä pitkä ja loiva nousu on heti 1,5-2,5 km Mannerheimintiellä. Tämän loivan nousun päätteeksi päästään laskettelemaan pitkään laskuun Pikku-Huopalahden rantaan. Noin 5 kilometrin kohdalla on loivaa nousua sekä laskua, ja 6 kilometrin kohdalla lähdetään jyrkähköön laskuun.

Kahdeksassa kilometrissä, heti Lauttasaareen pääsyn jälkeen, on edessä nousu Länsiväylän päälle. Sitä seuraa pitkä lasku Isokaarta pitkin. 11-12 kilometrin paikkeilla tulee eteen Lauttasaaren upea silta, joka on nousuvoittoinen.

Ruoholahdesta maaliin hyvin tasaista ja kaupungin maisemissa juostaan mm. Baanan läpi, ohi Musiikkitalon ja Kiasman, Kansalaistorin Power Zonen ja Töölönlahden rantareittiä.

Kaiken kaikkiaan reitti on tasainen, sillä suurimmat korkeuserot ovat noin 20 metriä. Ympyräreittinä juostu reitti tasaa nousu- ja laskumetrit hyvin lähelle toisiaaan.

Reittiprofiili, katuluettelo, etenemisaikataulu ja kuvaus löytyvät nettisivuilta Info-sivuilta kohdasta reitti.