Juoksijat valtaavat Sonera Stadiumin!

Juoksijat valtaavat Sonera Stadiumin!                       
 
Nyt se on virallista! Sonera Stadium ei ole enää vain jalkapalloilijoiden pyhättö, vaan myös juoksijoiden. Specsavers Helsinki City Run, Maxim Helsinki City Marathon, Chiquita Minimarathon ja Perskindol Helsinki Street Run takaavat sen, että yli 20 000 juoksijaa tulee valtaamaan Sonera Stadiumin vuoden 2016 aikana!
 
Sonera Stadiumin upeat puitteet takaavat sen, että juoksijat saavat edelleen nauttia ikimuistoisesta tunnelmasta maaliin saapuessaan. Lähialueen viheriöt antavat mahdollisuuden nauttia juoksun jälkeisestä tunnelmasta ja huollon tarjonnasta. Seuraa uutisointia, niin tiedät mitä kaikkea olemme ensi vuodelle suunnitelleet!
 
- Stadionin sijainti Töölössä on toimiva. Stadionin tilat sopivat mainiosti juoksijoiden tarpeisiin sekä katsojien palveluun, Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumien johtaja Markku Haverinen sanoo.
 
HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen toivottaa juoksijat lämpimästi tervetulleiksi Sonera Stadiumille.
- Meille on oikein mieluisaa saada tänne uusia tapahtumia, Haapiainen sanoo.
Sonera Stadium tunnetaan jalkapalloliigan HJK:n kotikenttänä. Stadionin tiloissa järjestetään vuosittain myös muun muassa kuntotestausta ja yli 150 erilaista työhyvinvointiin liittyvää yritystapahtumaa.
 
 
Lisätietoja:
Markku Haverinen
Harrasteliikuntapäällikkö
Suomen Urheiluliitto
045 124 0676
 
Sonera Stadium:
HJK:n varatoimitusjohtaja
Kari Haapiainen
0400 438566