Helsinki City Marathon & Run - lehti 2/2015 julkaistu

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

HCM&HCR - lehden 2015 toinen numero on julkaistu ja postitettu kaikille tähän mennessä Helsinki City Marathonille, Street Runille tai Minimarathonille ilmoittautuneille, sekä Helsinki City Runin 2015 vuoden osallistujille. Lehdessä on paljon tapahtumatietoa elokuussa juostavista tapahtumista, sekä uutisia ja vinkkejä muihin juoksutapahtumiin sekä juoksuun liittyen.

Huomaathan, että sama lehti on lähetetty kaikille eri tapahtumiin ilmoittautuneille, mutta vain Helsinki City Marathonin ja Street Runin ilmoittautuneilla on painettu oma juoksunumero lehden takakanteen.

Mikäli olet ilmoittautunut useampaan tapahtumaan, olet todennäköisesti saanut lehdenkin useampaan kertaan.

Jäikö lehti saamatta? Muista päivittää omat osoitetietosi omasta ilmoittautumisprofiilistasi, johon olet saanut henkilökohtaiset tunnukset ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Lehden voit lukea sähköisesti myös oheisesta linkistä: