Askelmerkkejä Helsinki Street Runille

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

Viikolla 29 alkaa tapahtua! Saat muistutuksen tietojesi päivityksestä – lähtönumeroiden määrittely on jo lähellä.

Viikolla 30 juoksijat saavat sähköpostiinsa tiedon omasta numerostaan. Jännitys alkaa nousta! Tarvitset lähtönumerosi, kun haet juoksijan paketin Kisatoimistosta ennen tapahtumaa.

Viikolla 31 postiluukusta kolahtaa Helsinki Running Events -lehti, jossa on täydellinen paketti ohjeita tapahtumaa varten. Voit edelleen muokata tietojasi esim. valokuvausluvasta juoksijan profiilissasi. Jännitys tiivistyy ja kulisseissa käy kuhina, kun Suomen suurinta juoksutapahtumaa valmistellaan. 

Viikko 32, tapahtumaviikko! Muutamaa päivää ennen lauantain 12.8. tapahtumapäivää juoksijat saavat sähköpostiinsa lähtöluvan sekä muita viime hetken toimintaohjeita. Lisäksi sähköpostiin tulee ohjeet Ultimate Live-toiminnon käyttämiseen juoksun aikana. 
Perjantaina 11.8. ja lauantaina 12.8. Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1) sijaitsevasta kisatoimistosta noudetaan kilpailunumero ja t-paita. Kisatoimisto on auki pe 12-20 ja la 9-13. Huomaa, että numerot on noudettava klo 13 mennessä! Kisatoimiston yhteydessä voi tutustua tapahtuman messuihin, eli Juoksu-Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport-juoksukauppa täynnä edullisia tarjouksia. Kisatoimisto on kaikille avoin, eli tuo ystäväsi myös mukanasi!

12.8.2017 ON JUOKSUPÄIVÄ! Upeaa juoksua kaikille!
 
Muista kertoa osallistumisestasi myös kavereille! Tapahtuman virallinen hashtagi on #helsinkistreetrun