Uutiset

Kerroimme aikaisemmin uutisessa, että Helsinki Street Run reitti on 2017 muutettu juoksijoiden pyynnöstä tasan 17 kilometriin. Lue juttu tästä.

Täysin ilman muutoksia reitin mitta ei seitsemääntoista kilometriin taivu. Se on kuitenkin pyritty pitämään niin pitkälti samana kuin Helsinki City Marathonin reitti, kuin mahdollista.

Jotta mitta on saatu metrilleen oikeaksi, tulee reitiin kolme pientä muutosta: 

Kolmatta kertaa järjestettävä Helsinki Street Run kasvaa vuonna 2017 vauhdilla ja se on selvästi löytänyt paikkansa juoksukalenterissa.

Viikolla 29 alkaa tapahtua! Saat muistutuksen tietojesi päivityksestä – lähtönumeroiden määrittely on jo lähellä.

Viikolla 30 juoksijat saavat sähköpostiinsa tiedon omasta numerostaan. Jännitys alkaa nousta! Tarvitset lähtönumerosi, kun haet juoksijan paketin Kisatoimistosta ennen tapahtumaa.

Kolmannnen kerran järjestettävä Helsinki Street Run katujuoksu saa tänä vuonna tarkan mitan, 17 kilometria! Reitille on siis luvassa pieniä uudistuksia, mutta pääpiirteittäin reitti pysyy kuitenki samana. Juoksijoiden palautteen perusteella reittiä muutettiin siis niin, että se on siis täsmälleen 17 km mittainen. Muun muassa alkukiihdytys päästään tekemään suoraan Telia 5G-Areenan ohi!

Kaipaatko lenkkikaveria tai uusia tuulia juoksuharjoitteluun?

SUL juoksutapahtumat toteuttavat pääkaupunkiseudulla yhdessä ilmaisia yhteislenkkejä ja teematreenejä. Osallistua voi kuka tahansa kiinnostunut, juoksutaustasta riippumatta. Lenkit vetää Juoksuliike ja seuraava lenkki on jo 4.6. sunnuntaina.

Viime vuonna Helsinki Street Runilla tultiin maaliin Sonera Stadiumille. Sijainti säilyy edelleen samana tänäkin vuonna, mutta maalin nimi muuttuu. Sonera Stadiumina tunnettu Töölön jalkapallostadion jatkaa uudella nimellä Telia 5G-areena. Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Sonera ja Tele Finland yhdistyivät Telia-brändiksi.

Tule nauttimaan GoExpon RunSport alueelle asiantuntijapuheenvuoroista ja paneeleista teemoista työhyvinvointi ja liikunta, kuntourheilu ja trendit sekä perhe.GoExpon RunSport-alueen moderaattorina toimii messujen ajan juoksuvaikuttaja Joonas Laurila.

Kevään upea liikunnallinen messutapahtuma GoExpo 17.-19.3. on jälleen täynnä urheilun ilotulitusta. Suomen Urheiluliitto ry on mukana toteuttamassa RunSport -aluetta yhdessä Messukeskuksen kanssa. 
 

Juoksijat tulevat maaliin Telia 5G-Areenalla                        
 
Telia 5G-Areenaei ole vain jalkapalloilijoiden pyhättö, vaan myös juoksijoiden. Sportyfeel Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Chiquita Minimarathon ja Helsinki Street Run takaavat sen, että yli 20 000 juoksijaa valtaa kentän!
 

Mikäli ilmoittauduit jo Helsinki Street Runille tai SUL:n muuhun juoksutapahtumaan ja asut pääkaupunkiseudun läheisyydessä, pääset treenaamaan koko kevään ajan huippuporukassa ilmaiseksi. Järjestämme kevätkaudella avoimia HCR-yhteislenkkejä kolme kertaa kuukaudessa Helsingissä. Kun HCR, eli Helsinki City Run, on ohi toukokuussa, tulee lenkkien nimi vaihtumaan.