Uutiset

Viime vuonna Helsinki Street Runilla tultiin maaliin Sonera Stadiumille. Sijainti säilyy edelleen samana tänäkin vuonna, mutta maalin nimi muuttuu. Sonera Stadiumina tunnettu Töölön jalkapallostadion jatkaa uudella nimellä Telia 5G-areena. Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Sonera ja Tele Finland yhdistyivät Telia-brändiksi.

Tule nauttimaan GoExpon RunSport alueelle asiantuntijapuheenvuoroista ja paneeleista teemoista työhyvinvointi ja liikunta, kuntourheilu ja trendit sekä perhe.GoExpon RunSport-alueen moderaattorina toimii messujen ajan juoksuvaikuttaja Joonas Laurila.

Kevään upea liikunnallinen messutapahtuma GoExpo 17.-19.3. on jälleen täynnä urheilun ilotulitusta. Suomen Urheiluliitto ry on mukana toteuttamassa RunSport -aluetta yhdessä Messukeskuksen kanssa. 
 

Mikäli ilmoittauduit jo Helsinki Street Runille tai SUL:n muuhun juoksutapahtumaan ja asut pääkaupunkiseudun läheisyydessä, pääset treenaamaan koko kevään ajan huippuporukassa ilmaiseksi. Järjestämme kevätkaudella avoimia HCR-yhteislenkkejä kolme kertaa kuukaudessa Helsingissä. Kun HCR, eli Helsinki City Run, on ohi toukokuussa, tulee lenkkien nimi vaihtumaan. 

Voit ilmoittautua SUL-juoksutapahtumiin helposti työnantajan tarjoaman liikuntaedun avulla. Hyväksymme Smartum, Sporttipassi, Edenred, EazyBreak ja TYKY -liikuntaedut.

Käytössä on tällä hetkellä kaksi tapaa. Helsinki City Runilla testaamme parhaillaan tapaa, jossa ilmoittautumisen voi tehdä ensin ja liikuntaetu maksetaan jälkikäteen. Muissa tapahtumissa liikuntaetu tulee toimittaa/maksaa etukäteen, jonka jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu asiakaspalvelusta saadulla koodilla. Myös HCR:llä voi toimittaa setelit etukäteen niin halutessaan.

Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat Helsinki City Marathon, City Run (puolimaraton), Street Run, Naisten Kymppi ja Minimarathon ovat liittyneet mukaan Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Kipinä Ekokompassiin mukaan lähtemiseen tuli roskaamisen kautta. Joka vuosi juoksijoiden jälkeensä jättämät juoma- ja geeliroskat nimittäin kirvoittavat palautteita sivullisilta ennen kuin järjestäjät ehtivät jälkisiivouspartion kanssa paikalle.
 

Helsinki Street Run juostaan myös vuonna 2017 samana päivänä Helsinki City Marathonin kanssa. HCM on totutusti myös ensi vuonna opiskelijoiden SM-kilpailu. Jos et ole kiinnostunut maratonin juoksemisesta, mutta olisi kiva testata omaa kuntoa tai nauttia kauniista kesäillasta yhdessä muiden juoksijoiden kanssa, voit osallistua myös reilun 17 kilometrin mittaiselle Helsinki Street Runille opiskelijasarjassa. 

Mitä yhteistä on norsun syömisellä ja puolimaratonilla? Entä miten Sandra Eriksson selvityi vammoista ja mikä oli vaikeinta uudelleen aloittamisessa? Mikä on nimeltään ympäristöjärjestelmä, johon Suomen juoksun päätapahtumat ovat juuri sitoutuneet? Entä millainen on maratoonarin harjoitusohjelma? Kaikki tämä, ja paljon muuta, löytyy uusimmasta Helsinki Running Events -lehdestä.

               
Perskindol Helsinki Street Runin reilu 17 km matka innosti tänä vuonna noin 650 juoksijaa taivaltamaan maratoonareiden joukossa. Street Runin reitti noudattelee Helsinki City Marathonin toisen kierroksen reittiä ja juoksijat saavat nauttia samoista huoltopisteistä kuin maratonin juoksijat. Muutenkin Street Run on kuin maraton lyhemmällä reitillä, sillä myös muut juoksijoiden palvelut ovat samat.

Helsinki Street Run juostaan taas ensi kesänä Helsinki City Marathonin kanssa samana päivänä. Street Runille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin! Ilmoittautumisen hintaan kuuluu nimittäin nyt myös ilmainen hidasvauhtinen yhteislenkki kerran kuussa.